Persan Akrilik Serisi

Akdeniz Akrilik Serisi
Akdeniz Siyah
Akdeniz Gülkurusu
Akdeniz Kahverengi
Akdeniz Siyah
Akdeniz Sarı
Akdeniz Yeşil
Akdeniz Sarı
Akdeniz Toprak
 
Akdeniz Mavi

Persan Akdeniz Serisi Akrilik Yüzey Kaplamalı Kiremitleri minimum su emme ve estetik görünümü birleştiren ürün serisidir. Otomasyon ile desteklenen ve hazırlanması aşamasında pigment boya ile renklendirilen harç ile üretilen kiremitlerin üzerine paketleme öncesi yapılan boyama işlemi her bir kiremitin aynı tonda ve gramajda boyanmasını sağlayarak çatınızda tek tip rengi yakalamanızı sağlar. İstenilen renkte üretimi de sağlayan bu teknik ile çatınız binanızın dış rengine, yapısına, çevrenize ve zevkinize uyumlu hale gelir. Uygulama sonrası kiremitler uzun yıllar boyunca renklerini korurlar. Kullanılan boya ve boyama tekniği isteğe bağlı olarak çatınızda uygulamadan sonra da renk değişimi veya uzun yıllar sonra eski rengini yenileme imkânı verir.Persan Akdeniz Serisi Akrilik Yüzey Kaplamalı Kiremitleri minimum su emme ve estetik görünümü birleştiren ürün serisidir. Otomasyon ile desteklenen ve hazırlanması aşamasında pigment boya ile renklendirilen harç ile üretilen kiremitlerin üzerine paketleme öncesi yapılan boyama işlemi her bir kiremitin aynı tonda ve gramajda boyanmasını sağlayarak çatınızda tek tip rengi yakalamanızı sağlar. İstenilen renkte üretimi de sağlayan bu teknik ile çatınız binanızın dış rengine, yapısına, çevrenize ve zevkinize uyumlu hale gelir. Uygulama sonrası kiremitler uzun yıllar boyunca renklerini korurlar. Kullanılan boya ve boyama tekniği isteğe bağlı olarak çatınızda uygulamadan sonra da renk değişimi veya uzun yıllar sonra eski rengini yenileme imkânı verir.

Akdeniz Doğalserisi

Akdeniz Kırmızı Demiroksit

Akdeniz Kırmızı Demiroksit
Persan Akdeniz Doğa Serisi Kırmızı Demiroksit Perlit Kiremitler harcı hazırlanırken homojen bir biçimde karıştırılan renklendirici pigmentler sayesinde kalıcı ve doğal görünümlü bir yapıya kavuşur. Mat yüzey yapısı ile çatınıza doğal bir güzellik katar.

Akdeniz Doğal Gri

Akdeniz Doğal Gri
Gri Kiremit Mollaköy Doğal Perlit’in kendi rengindedir ve bu rengini ömrü boyunca korur. Açık rengi dolayısı ile yansıtıcılığı yüksektir ve binaların çatı aralarındaki ısınmanın azaltılması ile çatı katları ile üst katların soğutma giderlerinin azaltılmasına katkıda bulunur
   
   
Tamamlayıcı Kiremitler

Tamamlayıcı Perlit kiremitler çatının tam anlamıyla uyum içerisinde çalışabilmesi için çatıda önemli bir yer tutmaktadır. İyi bir işçilik ile döşenmiş kiremitlerin uygun tamamlayıcı kiremitlerle donatılmasıyla estetik, modern, sağlıklı bir çatı oluşturmak mümkündür.

Mahya başlangıç ve bitiş noktalarında, farklı yönlerden gelen mahyaları birleştirme noktalarında, çatı yan saçaklarında, tek yöne eğimli çatıların üst kısımlarında, güneş enerjileri ve anten gibi ürünlerin çatıya montaj noktasında, çatı havalandırma fonksiyonun gerçekleştirilmesinde bir çok kiremit aksesuarı kullanılmaktadır.

Mahya Kiremiti
Çatı eğimlerinin birleşme noktası olan mahyanın fonksiyonel bir biçimde kaplanmasını ve şekillendirilmesini sağlar.

Ağırlık: 3,40 kg
Sarfiyat: 3 ad./mt.
Boy: 40 cm

Uç Mahya Kiremiti
Mahyanın başlangıcında veya sonunda kulla-nılır. Mahya kiremiti ile uyum sağlayacak şekilde tespit edilir.

Ağırlık: 3,60 kg
Boy: 40 cm

Mahya Kapama Kiremiti
Yan saçak kiremiti birleşim detayında kullanılan estetik bir çözümdür.

Ağırlık: 5,20 kg

Üçlü ( Üç Yollu ) Mahya Kiremiti
Üç tane mahya hattının farklı açılarla birleştiği noktalarda kullanılır.

Ağırlık: 5,20 kg

Dört ( Dört Yollu ) Mahya Kiremiti
Farklı yönlere eğimi olan çatılarda dört tane mahya hattının birleştiği mahya ve sırt geçişlerinde kullanılır. Mahya elemanlarının bağlantısını sağlar.

Ağırlık: 7,30 kg

Yarım Kiremit
42 x 18cm ebatlarında olan kiremit ölçü gereği kiremit kesilmesi gereken yerlerde (çatı penceresi, baca kenarlarında) kullanılır.

Ağırlık: 2,20 kg

Yan Saçak ( Sağ - Sol ) Kiremiti
Beşik çatı saçaklarında ve güvercinlik alınlarında kiremit örtüsünü sonlandırmak için kullanılır.

Ağırlık: 5,60 kg
Sarfiyat: 3 ad./mt.

Antenlik Kiremiti
Üzerine anten, güneş enerjisi ayakları vb. ürünlerin monte edildiği kiremittir. Üzerinde içinden bir parmak borunun geçebileceği şekilde bir boşluk vardır.

Ağırlık: 5,70 kg
Delik Çapı: 5 cm

Geçiş Kiremiti
Üzerine PVC boru güneş enerjisi ayakları vb. ürünlerin monte edildiği kiremittir. Üzerinde içinden 100'lük PVC borunun geçebileceği şekilde bir boşluk vardır.

Ağırlık: 5,20 kg
Delik Çapı: 15 cm

Havalandırma Kiremiti
Modern, sağlıklı, uzun ömürlü bir çatı için çok önemlidir. Kiremit altında yaratılacak hava sirkülasyonu çatının fonksiyonunu en iyi şekilde yerine getirilmesini sağlar. Havalandırılmış çatı özellikle kiremidin altında oluşacak yoğuşma ve su sızıntılarının önlenmesi ile çatının kuru kalmasını sağlar. Yaz aylarında kiremit altında oluşan ısınmış havanın dışarı atılması ısı yalıtım malzemesinin performansını artırır. Kış aylarında ise kiremit altının havalandırılması ile uygun ortam sıcaklığının oluşturulması kiremit üzerinde biriken karların erimesini hızlandırır ve kuvvetli rüzgârlardan dolayı kiremit altına sızabilecek suların buharlaştırılmasını sağlayarak çatı malzemelerinin ömrünü uzatır.
Ağırlık: 4,80 kg
Sarfiyat: 1 ad./10m2
 
Yan Saçak ( Sağ - Sol ) Şet Kiremiti
Şet kiremiti kullanılan çatılarda şet kiremiti ile yan saçak kiremiti birleşim detayında kullanılır.

Ağırlık: 7,30 kg

Şet Kiremiti
Sundurma (tek eğimli) çatılarda mahya hattı veya kalkan duvar oluşturmadan kiremit örtüsünü sonlandırmak için kullanılır.

Ağırlık: 6,20 kg
Sarfiyat: 3 ad./mt.


Ürünler
ALÇI GRUBU
BOYA
ÇATI SİSTEMLERİ
• Çorum Birlik Kiremit
• Persan Özel Çatı Çözmleri
• Persan Akrilik Serisi
• Persan Çatı Merdiveni
• Persan Çatı Pencereleri
• Persan Solar Sistemler
• Persan Yağmur İndirme Sistemleri
ÇİMENTO GRUBU
DEMİR, ÇİVİ, TEL VE HASIR ÇELİK
HAZIR BETON
ISI YALITIM SİSTEMLERİ ve MANTOLAMA
KİREÇ
KUM, MICIR VE DOLGU MALZEMELERİ
TUĞLA VE DUVAR ÖRGÜ ELEMANLARI
YAPI KİMYASALLARI

Site İçi Arama

Para Piyasaları

ATİSAN MERKEZ
Atisan Sitesi Abdulhalik Renda Cad. No:30
Ostim ANKARA


Telefon:  0.312.385.61.05
   0.312.385.13.80
   0.312.354.51.60
Faks:   0.312.354.87.20
SİTELER ŞUBE
Demirciler Sitesi 2. Cad. No:90
Siteler ANKARA

Telefon:  0.312.351.33.48 (pbx)
Faks:  0.312.348.95.80

 
SATIŞ VE UYGULAMA 
Atisan Demirciler Sitesi 31. Cad. 10. Sokak No:2-4
Macunköy ANKARA

Telefon:  0.312.385.61.05
   0.312.385.13.80
   0.312.354.51.60
Faks:  0.312.354.87.20
emineWEBTR | Webmanager